Posredovanje uz novi koronavirus

Posredovanje uz novi koronavirus
Agencije Opatija nekretnine i Crikvenica nekretnine sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite, ali i radi prirode posla, koji podrazumijeva velik broj direktnih kontakata, prestale su raditi sa strankama.
Cijeli tim agencije za nekretnine bio je stalno dostupan telefonom i mail-om, administrativne poslove radili smo od kuće, a terenskog posla nije bilo.

Kako su restrikcije kretanja popustile, slijedom toga bilježimo blagi porast zahtjeva za našim uslugama, pa su i naši agenti  aktivniji, primjenjujući sve naputke epidemiološke struke.

Većina vlasnika nekretnina iz naše aktualne ponude nastavit će ih prodavati ili iznajmljivati, bilježimo blagi porast novih oglasa u ponudi, a svakim danom polako raste i broj upita za kupnju i najam.

Nitko od naših djelatnika nije bio u kontaktu s nekim zaraženim. Tjednima se odgovorno ponašamo, ne ostvarujući nepotrebne kontakte, a tako ćemo i nastaviti u poslovnom i privatnom životu.

Nastavljamo od kuće raditi administrativne poslove, kako bismo što manje boravili u uredu, ali ćemo od 11.05.2020. ponovno uvesti dežurstva u uredima Opatija i Crikvenica tako da će jedan agent uvijek biti na raspolaganju klijentima.

Urede smo uvijek redovno čistili i prozračivali, to i nastavljamo činiti, uz pojačano dezinficiranje svih radnih površina i svega što dodirujemo.
Automobile redovno čistimo i dezinficiramo. Uz sebe imamo dezinficijens, kako bismo ga prije kontakta s klijentima ili ulaska u nekretninu, mogli primijeniti, i isto ponuditi klijentima. Nosimo maske i rukavice, kako bismo zaštitili sve s kojima smo u kontaktu.
Isto tako molimo klijente da se pridržavaju svih epidemioloških uputa, te prilikom razgleda nekretnina imaju masku i rukavice.
Prije gledanja provjeravamo s vlasnikom je li mu primjereno pokazati nekretninu, poštujući odluku svakog tko i dalje ne želi kontakte radi sebe, ili nekog bližnjeg.

Sugeriramo da vlasnik ne bude prisutan prilikom gledanja nekretnine, kako bi se broj ljudi u istom prostoru umanjio.
Klijente molimo da na gledanja dolaze sami, a nikako više od dvoje.
U nekretnine ulazimo nakon dezinfekcije ruku, s rukavicama i maskama, bez cipela, ili s navlakama, izbjegavajući nepotrebno dodirivanje predmeta i površina. Poštujemo preporučenu razdaljinu na otvorenom i u zatvorenom, a s klijentima nakon gledanja, dodatne konzultacije obavljamo vani ili preko telefona.  

Sve ostale radnje vezane uz posredovanje-pregovaranje, komentiranje dokumentacije itd., probat ćemo obavljati bez direktnog kontakta. Ukoliko ćemo se morati naći, primjenjivat ćemo sve gore opisano, a u istom prostoru nas nikad neće biti više od preporučenog broja, uz poštivanje udaljenosti. 

Kontinuirano ćemo pratiti razvoj situacije u narednih par tjedana, u nadi da broj zaraženih neće početi ponovno rasti. Aktivnosti ćemo prilagođavati epidemiološkoj situaciji. 


Ponudu nekretnina pogledajte na našim web stranicama:
www.opatijanekretnine.hr
www.rijekanekretnine.hr

www.crikvenicanekretnine.hr
www.nekretninezagreb.hr
Slobodno nam se obratite ako ste u procesu kupnje ili najma nekretnina.


Ostanite sigurni i zdravi!